Remus Cernea îi ia apărarea Alexandrei Stan și îl condamnă pe agresor

Deputatul Remus Cernea a reacționat cu privire la cazul cântăreței Alexandra Stan, care a fost bătută de managerul ei.

[caption id="attachment_329973" align="alignleft" width="310"] foto: ziuaconstanta[/caption]

Într-un mesaj postat marți dimineața pe pagina sa de Facebook, Remus Cernea își exprimă solidaritatea față de Alexandra Stan, arătând că agresorul Marcel Prodan ar trebui să plătească pentru faptele sale.

Citește și: Alexandra Stan, desfigurată după ce a fost bătută de manager – FOTO

"Mă solidarizez cu Alexandra Stan care zilele trecute a fost victima unei agresiuni fizice şi psihice. Astfel de acte de violenţă trebuie condamnate de către opinia publică şi sancţionate de către lege.
România este o ţară cu un grad ridicat de violenţă domestică, iar acest tip de comportament agresiv faţă de femei are şi o mentalitate patriarhală şi prejudecăţi vechi despre statutul minor al femeii în raport cu bărbatul. Autorităţile întârzie în a trata cu seriozitate şi eficienţă astfel de situaţii, iar educaţia din şcoli este departe de a ajuta tinerii sub acest aspect, întrucât etica este o disciplină care nu se studiază obligatoriu în România, deşi este necesară pentru formarea lor morală şi intelectuală.
Este important ca persoana vinovată de brutalităţile împotriva Alexandrei Stan, dar şi oricine altcineva care a comis astfel de acte, să cunoască rigorile legii. Nu există nici un fel de motivaţie pentru violenţele pe care Alexandra a trebuit să le îndure, iar un astfel de coşmar nu ar trebui nimeni să trăiască. Faptul că o celebritate a căzut victimă răbufnirilor de violenţă ale unei persoane lipsite de norme morale şi de autocontrol, demonstrează o dată în plus că problema violenţei în societatea noastră şi tratamentul aplicat adesea femeilor reprezintă o problemă gravă care cere implicare şi măsurie energice pentru a fi diminuată. De fiecare dată când un astfel de agresor scapă uşor, noi şi noi acte de violenţă, noi şi noi victime se profilează la orizont", a scris Remus Cernea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel