Remus Borza îl contrazice pe Ponta: Hidroelectrica nu iese din insolvență în 2012

Hidroelectrica nu va ieși din insolvență până la finele acestui an, a anunțat miercuri seara la Money Tv, Remus Borza, administratorul judiciar al societății.

Astfel, Remus Borza îl contrazice pe prim-ministrul Victor Ponta, care spunea că până la sfârșitul anului 2012 această procedură specială se va încheia. "Sunt câteva impedimente, câteva constrângeri sau condiţionalităţi care fac imposibilă ieşirea din insolvenţă cu toată bunăvoinţa acestor actori de a ieşi din insolvenţă până la sfârşitul anului," spune administratorul judiciar al societății.

El este însă optimist în privința viitoarelor performanțe economice ale companiei și promite că anul viitor, Hidroelectrica va ajunge printre primii trei jucători economici ai țării. "Vă asigur de pe acum, vă dau şi scris. Că anul viitor Hidroelectrica va fi în primii 3 jucători din economia românească şi vă asigur că Hidroelectrica va raporta un profit de cel puţin 100 de milioane de euro.(...) În ultima săptămână, Hidroelectrica a vândut 1,5 TW şi a încasat cam 340 de milioane de lei," spune administratorul judiciar al companiei.

"Acum eu îl înțeleg pe premier, e în campanie," spune Remuz Borza despre Victor Ponta, care nu cu mult timp în urmă, declara că Hidroelectrica ar putea ieși din insolvență până la sfârșitul anului curent. "Am avansat ca un termen fezabil, realizabil, pentru ieşirea Hidroelectrica din insolvenţă, 30 iunie 2013," adaugă administratorul judiciar al societății.

Hidroelectrica și-a cerut insolvența pe 15 noiembrie 2012, ulterior denunțând mai multe contracte cu traderi de energie, contracte considerate a fi păguboase pentru companie, dar și pentru statul român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel