Real Madrid se îndepărtează de liderul Atletico Madrid, în lupta pentru titlu

Getafe și Real Madrid au furnizat o remiză albă, duminică seara, în etapa a 33-a din La Liga. Madrilenii aveau nevoie de o victorie pentru a se menține în plasa liderului Atletico Madrid.

Marile ocazii ale începutului de meci le-au aparținut gazdelor, cu excepția unui gol anulat, pe motiv de offside, marcat de „galactici” în minutul 8. Finalul primei reprize i-a găsit pe Mariano și pe Vinicius (Real Madrid) în fața golului, însă un fundaș a respins de pe linia porții mingea care se îndrepta spre gol, iar portarul Soria a salvat in extremis o lovitură de cap.

În partea a doua tot gazdele au fost mai periculoase, șuturile lui Unal și Maksimovic fiind parate de Courtois, iar cel al lui Angel trecând puțin pe lângă poartă. Getafe a solicitat și un penalty, în minutul, 80, la un presupus fault în careu asupra lui Angel, dar arbitrul a fost ferm și a lăsat jocul să continue.

Real Madrid pierde un tempo de două puncte în cursa de urmărire a concitadinei Atletico, diferența dintre lider și „galactici” fiind acum de 3 puncte. Getafe rămâne pe 15, la doar 4 puncte distanță de locurile ce duc la retrogradare, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel