Real Madrid - Manchester, schimbul iernii. Cutremur pe piața transferurilor

Real Madrid
Real Madrid

Real Madrid și Manchester United pregătesc schimbul iernii în fotbalul mondial.

Jose Mourinho îl doreşte cu insistenţă pe Gareth Bale pe Old Trafford, fapt care ar putea duce la un schimb de jucători între Real Madrid şi Manchester United, în iarnă. Mundo Deportivo, scrie Prosport, anunţă că galezul ar putea reveni în Anglia, în schimbul lui David De Gea, omul dorit de madrileni de câţiva ani buni.

Portarul spaniol, unul dintre cei mai buni Europa, a fost la un pas de Real Madrid în vara lui 2015, când un fax stricat a făcut ca actele transferului să ajungă cu întârziere la Federaţia din Spania şi mutarea a picat, deoarece a trecut miezul nopţii, în ultima zi a perioadei de transferuri. Acum, Realul vrea să profite de faptul că Manchester United îl vrea cu insistenţă pe Bale, care a fost mai mult accidentat în ultima perioadă, şi să-l aducă pe De Gea pe "Santiago Bernabeu".

Totuşi, este greu de crezut că Mourinho va renunţa la unul dintre cei mai buni oameni ai săi, în condiţiile în care aşteaptă ca De Gea să semneze prelungirea contractului cu "Diavolii roşii". Gareth Bale mai are contract cu Real Madrid, pe care l-a prelungit recent, până în 2022.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel