RCS&RDS: Ofertă agresivă la abonamentele de telefonie mobilă

tarife_digital_mobil_optim
tarife_digital_mobil_optim

Tarife extrem de agresive în noua ofertă comercială pentru serviciile de telefonie mobilă a celor de la RCS&RDS, comparativ cu ceilalți operatori de pe piața româneasă. Pe lângă faptul că noua gamă de abonamente de la RCS&RDS include în premieră și minute naționale pentru apeluri către alte reţele pe lângă convorbirile nelimitate din reţeaua fixă şi mobilă proprie, planurile tarifare au prețuri între 2 și 10 euro pe lună.

Potrivit datelor de pe pagina web a RCS&RDS, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii de pe piaţă, noua gamă de oferte poartă numele Digi Mobil Optim, scrie zf.ro.

Cel mai ieftin abonament Digi Mobil Optim, cu un cost de 2 euro pe lună, include 200 de minute naţionale şi internaţionale, apeluri nelimitate în reţeaua Digi fixă şi mobilă şi 0,5 GB trafic de date, aceasta fiind de departe cu mult sub media preţurilor de pe piaţă pentru abonamentele la telefonia mobilă.

Cel mai scump abonament din noua ofertă a RCS&RDS, cu un cost de 10 euro pe lună, include 1.500 de minute naţionale şi internaţionale şi un trafic de date de 5 GB, pe lângă apelurile nelimitate în reţea.

Oferta nu include totuşi şi SMS-uri naţionale - unul dintre cele mai utilizate servicii din oferta operatorilor de telefonie mobilă, ceea ce poate duce în final la o creştere a facturii lunare. Totuşi, SMS-urile în reţeaua Digi sunt gratuite, iar cele către alte reţele sunt tarifate cu 3,7 eurocenţi / mesaj.

De asemenea, în oferta RCS&RDS, tarifele pentru apelurile efectuate în alte reţele după consumarea celor incluse în abonament costă 1,24 eurocenţi/minut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel