Răzvan Lucescu, declarații emoționante

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu și-a stabilit primele obiective după ce-a fost prezentat oficial la Salonic: ”Vreau ca echipa mea să fie echilibrată, să aibă posesia și controlul jocului”.

Răzvan Lucescu a intrat deja în pâine la Salonic. A semnat acordul pe 3 ani cu PAOK și a oferit primele impresii: "Totul s-a întâmplat foarte repede, nici nu îmi vine să cred că sunt aici. Mă simt extrem de fericit. Obiectivul meu este să fac o echipă foarte puternică. Însă, mai presus de orice, fotbalul actual înseamnă să lupți, ca să depășești toate obstacolele pe care le întâlnești în față".

Spre deosebire de antrenorul sârb pe care l-a înlocuit, Aleksandar Stanojevici, Luce jr s-a arătat constructiv.

"Eu apreciez calitatea lotului, am zis-o și anul trecut. PAOK are jucători valoroși, rapizi și inteligenți în a evalua situațiile de joc. Știu că fanii visează la titlu. Nu pot să le promit decât că o să ne batem și o să ne concentrăm toate forțele pentru a ne atinge obiectivele", explică antrenorul român de 48 de ani.

Răzvan e însă exigent: "Am încredere în noii mei jucători, dar am pretenții mari de la ei. Trebuie să ne adaptăm reciproc, timpul ne presează. Să muncim mult și vom reuși. Vreau ca echipa să fie echilibrată, să aibă posesia și controlul jocului. Avem nevoie să știm cum să jucăm în atac și în apărare. Cel mai important lucru în fotbal e echilibrul, care vine de la fiecare jucător în parte", scrie GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel