Răzvan Lucescu, amendă record. Declarație controversată despre Germania lui Hitler

Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Antrenorul echipei elene de fotbal PAOK Salonic, românul Răzvan Lucescu, a fost amendat joi de Federaţia greacă de fotbal cu suma de 28.000 de euro deoarece a făcut o comparaţie între Germania lui Hitler şi sancţiunile aplicate clubului său în sezonul trecut de către autorităţile din fotbalul grec, transmite AFP.

Cred că în toată istoria sportului, în toată istoria fotbalului, aşa ceva nu s-a întâmplat decât în Germania lui Hitler. Nu îmi amintesc o situaţie similară, a declarat Lucescu jr într-un interviu pentru site-ul românesc Fanatik.

Răzvan Lucescu (49 ani) a comentat astfel decizia luată de Liga greacă de fotbal de a o penaliza cu trei puncte pe PAOK, din cauza intrării pe teren preşedintelui clubului cu o armă la centură, în timpul unui meci de campionat în luna martie.

PAOK a făcut apel la decizie şi a încercat, fără succes, să recupereze punctele, dar federaţia elenă a respins apelul, iar clubul din Salonic a terminat campionatul pe locul al doilea.

Preşedintele lui PAOK, Ivan Savvidis, a primit interdicţie de a intra pe stadion timp de trei ani din partea Superligii elene.

PAOK s-a consolat cu Cupa Greciei, în finala căreia a învins-o cu 2-0 pe rivala AEK Atena, echipă care a cucerit titlul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel