Razii în Bucureşti: 20 de şoferi au rămas fără permis - VIDEO

razie soferi politia rutiera
razie soferi politia rutiera

Poliţiştii de la Brigada Rutieră a Capitalei au reţinut 20 de permise şi au dat 40 de amenzi, în urma unei razii organizate, vineri noaptea, pe străzile Bucureştiului.

"Am fost în club, am băut şi eu 2 beri şi 100 grame de whiskey şi plecam acasă. Dar nu v-a fost frică să urcaţi la volan băut? Nu, că am mers regulamentar. Dacă eu sunt beat înseamnă că sunt popă. Aţi mai mers băut şi altă dată? Da, dar nu m-au prins fiindcă am mers regulamentar", a afirmat un şofer beat, scrie realitatea.net.

Alt bărbat a băut şi a urcat la volan fără a avea însă permis de conducere. El fusese eliberat din închisoare în urmă cu doar 20 de zile, după ce fusese condamnat pentru aceeaşi infracţiune: conducere fără permis.

Un alt şofer a fost depistat de poliţişti după ce consumase substanţe etnobotanice. El a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

"Sunt vizaţi acei conducători auto care se urcă la volan după ce în prealabil au consumat băuturi alcoolice sau substanţe psihotrope", spune Ioana Stancu, purtător de cuvânt Brigada Poliţiei Rutiere a Capitalei.

Potrivit Poliţiei Rutiere, în primele 9 luni ale acestui an, din cele aproape 700 de accidente rutiere în 160 au fost implicaţi şoferi care consumaseră alcool.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel