Razie la Complexul Europa: Evaziunea fiscală este de 100%

razie
razie

Inspectorii financiari care verifică  standurile din Complexul Europa din Bucureşti au constatat că evaziunea fiscală în zonă este de 100% şi că forma de deţinere a spaţiilor este în afara legii.

Acţiunea de control, din Complexul Europa a început la ora 8.00. La sosirea inspectorilor ANAF şi ai Gărzii Financiare, însoţiţi de echipaje ale Jandarmeriei Bucureşti, standurile erau deja închise. Sute de depozite cu mărfuri au fost sigilate, luni dimineaţă, în urma unui control efectuat în Complexul Europa, la care participă inspectori ai ANAF şi ai Gărzii Financiare, în cadrul unei ample acţiuni pentru combaterea evaziunii fiscale.

Spaţiul aerian aflat deasupra Complexului "Europa" este survolat de un elicopter din dotarea Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Administraţiei şi Internelor, care a decolat luni, în jurul orei 9.00. Misiunea are ca scop sprijinirea acţiunii desfăşurată de reprezentanţii Gărzii Financiare Bucureşti privind combaterea evaziunii fiscale. Inspectorii financiari aveau informaţii că în Complexul Europa se comercializează şi sunt deţinute produse fără documente legale. Marfa ar proveni atât din ţări ale Uniunii Europene, precum şi din state din afara spaţiului UE. Aproximativ 600 de depozite au fost sigilate.

Marfa va fi identificată şi inventariată, urmând să se compare cu stocurile şi cu menţiunile din acte. Diferenţa deţinută ilegal va fi confiscată, iar marfa va fi comercializată prin direcţiile de Finanţe. Banii rezultaţi vor fi viraţi la bugetul de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel