Razie de proporţii: poliţiştii au confiscat peste 3000 de pachete de ţigări

mascati
mascati

Şase percheziţii au loc, vineri dimineaţă, în Călăraşi, Brăila şi Bucureşti, la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală, până în prezent fiind confiscate de poliţişti aproximativ 3.000 de pachete cu ţigări de contrabandă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Călăraşi, la acţiune participă poliţişti de le investigarea fraudelor şi forţe de la detaşamentul de intervenţie rapidă din Călăraşi, iar persoanele vizate urmează să fie duse la audieri la sediul IPJ Călăraşi, informează Mediafax.

"Până în acest moment au fost găsite aproximativ 3.000 de pachete de ţigări, marfa fiind ascunsă în autovehicule ale căror caracteristici au fost modificate în scopul ascunderii mărfii. Sunt şase percheziţii la Călăraşi, dar şi în Bucureşti şi Brăila, la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală, respectiv deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel