Răsturnare de situație! Dosarul lui Andrei Plăcintă va fi rejudecat

andrei placinta in fata judecatorilor
andrei placinta in fata judecatorilor

După ce a fost condamnat la 6 ani cu executare, Andrei Plăcintă a primit vestea că Înalta Curte de Casație și Justiție a decis rejudecarea dosarului.

Avocaţii şi procurorul au cerut rejudecarea cazului la Curtea de Apel Bucureşti, din cauza lipsei de apărare de la această instanţă, scrie realitatea.net.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a luat în discuţie, joi, recursul făcut de Andrei Plăcintă împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti (CAB) prin care a fost condamnat la şase ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor.

La termenul de joi al procesului, judecătorii ICCJ l-au audiat pe Andrei Plăcintă, care le-a arătat acestora că nu a avut niciun moment intenţii criminale, ci doar pe aceea de a pleca din locul "famat" în care se afla. Astfel, a arătat Plăcintă, din cunoştinţele sale, zona unde s-a petrecut incidentul din urmă cu doi ani (zona Berzei) este populată cu persoane care nu-şi câştigă existenţa în mod licit, "cu femei care practică prostituţia", iar teama de acest loc l-ar fi împins la acele gesturi.

În luna iulie, Andrei Plăcintă a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor. Atunci, avocații lui Andrei Plăcintă au cerut prelevarea de probe biologice de la clientul lor, pentru a se stabili, în urma unei analize ADN, dacă acesta are un caracter preponderent sau dacă este o persoană calmă, care nu ar fi predispusă la violență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel