Urmărește emisiunea live


Rareş Bogdan: S-a trezit Brigitte Bardot din lux, să ne dea lecţii

rares bogdan dc
rares bogdan dc

Realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere", difuzată de Realitatea Tv, spune că Brigitte Bardot nu are dreptul să ne ţină predici, mesajul său fiind, de altfel, unul jignitor pentru România.

"Nu accept în acest caz să-mi dea lecţii doamna Brigitte Bardot pentru că s-a trezit din apartamentul luxos [...] să ne spună nouă, că copilul de patru anişori care a murit, nu a fost bine îngrijit!  România este ţara unde un copil a murit nu pentru că nu a fost îngrijit, ci pentru că a fost atacat şi hăituit şi muşcat şi mâncat de câini vagabonzi. Oricum, mesajul domniei sale este jignitor la adresa poporului român şi la adresa României. Nu vii şi spui că a murit copilul din lipsa îngrijirilor, în urma rănilor suferite, nu în lipsa îngrijirilor, a murit pentru că a fost mâncat", a declarat, vineri, jurnalistul.

Fondatoarea unei organizaţii de protejare a câinilor maidanezi, Brigitte Bardot, i-a scris lui Traian Băsescu, joi, că apelul său pentru eutanasierea câinilor este unul sângeros. Ea crede că şeful statului face un demers politicianist, pentru a-şi atrage voturile alegătorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel