Raed Arafat: Lumea e supărată, dar lucrurile merg spre ceva MAI GRAV, MAI SERIOS

Raed Arafat FOTO AGERPRES
Raed Arafat FOTO AGERPRES

Raed Arafat a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește evoluția pandemiei de COVID-19 în România.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat, a declarat că în România, situația este ținută sub control, dar nimeni nu trebuie să înțeleagă din asta că tot ceea ce a fost mai greu a trecut.

Semnalul de alarmă tras de Raed Arafat

Raed Arafat a lansat un semnal de alarmă îngrijorător, transmițând că "lucrurile merg spre ceva mai grav", iar măsurile de distanțare sociale trebuie respectate în continuare.  

"Situația e sub control, însă lucrurile merg spre ceva mai grav, mai serios. Măsurile recomandate trebuie respectate în continuare. Totul depinde de noi. Trebuie să respectăm regulile, mai ales acum de sărbători. Depinde foarte mult de noi. Dacă respectăm recomandările, nu vom avea un număr mare de decese. Lumea e supărată. Însă noi nu am trecut hopul și e recomandat tuturor familiilor să limităm contactul social", a declarat Raed Arafat, citează antena3.ro.

"Trebuie să ne obișnuim cu virusul"

Șeful DSU a mai afirmat că oamenii trebuie să se obișnuiască să trăiască, timp îndelungat, cu acest virus. 

"Va trebui, la un moment dat, să învățăm să trăim cu acest virus pentru că el nu va dispărea și nici noi nu putem să rămânem izolați pe viață în casă. E posibil să învățăm să trăim cu el, dar să respectăm niște reguli în societate ca să limităm răspândirea lui. Virusul nu se vede, nu se simte și nu are gust ca să-l evitați. Acesta se evita numai prin măsurile de izolare și distanțare socială. Evitați expunerea persoanelor vârstnice din familiile d-voastră la acest risc printr-un comportament responsabil. Evitați la maxim activitățile care nu sunt esențiale în aceasta perioadă!", a completat Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel