Raed Arafat, avertisment: Peste 14 zile, situație EXTREM de TRAGICĂ. O să crească vertiginos numărul cazurilor

Secretarul de stat Raed Arafat a transmis cel mai dur avertisment în pandemia de COVID-19. 

”Dacă nu respectăm regulile acum, nu stăm acasă, riscăm, în 14 zile, să crească numărul cazurilor vertiginos. Nimeni nu poate să zică că nu se va întâmpla. Peste 14 zile, o să culegem roadele care vor fi extrem de tragice. O să avem decese, o să crească numărul de îmbolnăviri. Hopul nu este trecut, oamenii vor trebui să creadă ce spun medicii în acest moment.” a spus Raed Arafat, la Digi24. 

Secretarul de stat din MAI a adăugat că ”dacă vor oamenii să se întoarcă la normalitate cât mai repede, să respecte regulile”. ”Sistemul medical poate fi afectat foarte grav” dacă cetățenii nu respectă regulile, a mai subliniat Raed Arafat. 

”Dacă de sărbători oamenii nu respectă regulile de distanțare socială, dacă primesc vizite, dacă merg în vizită, riscăm ca la Paștele viitor să facem pomeni” a avertizat șeful DSU. Raed Arafat a subliniat că nu trebuie luate în considerare afirmații care sunt împotriva interesului public, precum că ar trebui să fie relaxate măsurile.

Să fie purtate măști în zonele publice

”Ar trebui să continue măsurile de izolare, protecție, să poarte mască sau ceva care le acoperă nasul și gura în zonele publice. Să nu primească vizitatori în casă” a mai precizat Raed Arafat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel