Radu Tudor, replică tăioasă pentru Antonescu, privind postul de la Senat

Radu Tudor 2
Radu Tudor 2

Radu Tudor îi transmite liderului PNL, Crin Antonescu, că nu are dreptate atunci când afirmă că postul de președinte al Senatului nu îl are de la diverși lideri social-democrați sau conservatori.

"Crin Antonescu : "N-am postul de președinte al Senatului de la Daniel Constantin, Ilie Sârbu sau alții", reamintește Radu Tudor declarația pe care liderul PNL a oferit-o joi la postul Antena 3.

"Ba da, Crin Antonescu, ai postul de președinte al Senatului de la toți liderii USL alături de care ai fost în campanie, ai fost ales senator de Teleorman și ai mîncat o pâine albă sau neagră de cînd s-a format USL și pînă te-au ales președinte al Senatului. Valabil pentru toți politicienii care uită prea multe lucruri atunci cînd își vâd sacii în căruță", a replicat tăios Radu Tudor, pe Facebook.

Radu Tudor a avut, dealtfel, și o intervenție telefonică la Antena 3, în cadrul căreia, întrebat în legătură cu motivul plecării liderului PNL din țară tocmai acum când în USL există o criză la guvernare, a precizat: "Cred că cel mai important lucru este să îl lase cu ochii în soare pe Victor Ponta și să creeze, să ridice miza și tensiunea lucrurilor care se întâmplă acum în USL. Dacă liderul PNl și candidatulul la președinție Crin Antonescu a spus că Victor Ponta nu-i mai este prieten, bănuiesc că poate pleca  oricând din țară și din București chiar când arde USL fără să-l anunțe. Este o nuanță importantă din punctul meu de vedere și cred că nu va scăpa de responsabilitatea şi de reproşul votanţilor USL Crin Antonescu, dacă face aceşti paşi exact în momentul în care milioane de oameni se aşteaptă ca preşedintele PNL, alături de preşedintele PSD, să fie preocupaţi să termine această criză artificială să meargă mai departe cu guvernarea şi să ia măsuri în favoarea oamenilor", a afirmat Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel