Radu Beligan, la Gala de deschidere a Festivalului ”Bucureștii lui Caragiale”

opera nationala
opera nationala

Opera Națională București va găzdui, sâmbătă, 9 iunie, de la ora 21.15, Gala de Deschidere a Fetivalului ”Bucureștii lui Caragiale”, al cărei spectacol de deschidere îl are amfitrion pe actorul Radu Beligan, potrivit unui comunicat al Teatrului Metropolis.

Gala de Deschidere a primei ediții a Festivalului ”Bucureștii lui Caragiale”, organizat cu ocazia centenarului Caragiale care se desfăşoară sub motto-ul "100 de ani - 100 de spectacole - 100 de personalităţi", va avea loc, sâmbătă, 9 iunie, ora 21.15, la Opera Naţională Bucureşti, accesul în sală având loc doar pe bază de invitație.

Spectacolul de deschidere "Remember Caragiale" , prezentat în cadrul Galei de la Opera Națională este special creat pentru acest eveniment, amfitrion fiind maestrul Radu Beligan.

Festivalul “Bucureştii lui Caragiale”, ediţia I, va avea loc în perioada 9 iunie – 20 septembrie în Centrul Istoric şi în zona Hala Traian, publicul beneficiind de acces liber la cele 100 de manifestari culturale ce vor reînvia operele lui Caragiale şi care vor fi susţinute de un număr de peste 100 de artişti din toate generaţiile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel