Pulpe de pui cu ceapă, lapte și cartofi. Rețeta românească plină de savoare

Pulpele de pui cu ceapă, lapte și cartofi sunt o adevărată încântare, mai ales pentru gurmanzi. Trebuie, neapărat, să încerci această rețetă românească.

Ingrediente

2 bucăţi pulpe de pui cu spate
2 bucăţi ceapă
200 ml lapte
3 linguri ulei
15 bucăţi cartofi mici
după gust sare şi piper
1/2 legătură pătrunjel

Vezi și: Cum decojești roșiile rapid. Trucurile banale și eficient

Cum se prepară

Pulpe de pui cu ceapă, lapte și cartofi. Porţionăm pulpele de pui în bucăţi potrivite. Curăţăm de coajă cartofii apoi se pun într-un bol cu apă. Ceapa se curăţă şi se dă pe răzătoare. Într-o tigaie punem uleiul la încins şi călim ceapa cca 1 minut, amestecând periodic.

Pulpe de pui cu ceapă, lapte și cartofi. Adăugăm carnea şi amestecăm. Acoperim tigaia şi se lăsă pe foc cca 5 minute. Într-un vas termorezistent punem carnea cu sosul format, cartofii, laptele, sarea şi piperul după gust.

Pulpe de pui cu ceapă, lapte și cartofi. Introducem în cuptorul preîncălzit la 180 C pentru 30 minute. Se serveşte cu pătrunjel proaspăt mărunţit şi salată de crudităţi.

Vezi și: Supă de ceai. Rețeta veche din Banat. Gust special și savuros

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel