Pui la ceaun ca la mama acasă. Reţetă simplă şi gustoasă

Ana Vasilescu / 12 noi 2019 / 20:18 Salveaza PDF Comentarii

Vă prezentăm o reţetă de pui la ceaun ca la mama acasă. Este foarte uşor de preparat şi deciloasă. 

Ingrediente

 

Un pui de ţară

O cană cu ulei

Sare

Usturoi, după gust

O cană cu supă de legume

Citeşte şi Plăcintă cu dovleac, reţeta de care te vei îndrăgosti. Este foarte uşor de preparat

 

Mod de preparare

 

Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să porţionaţi puiul. Turnaţi uleiul într-un ceaun şi adăugaţi carnea. Când se rumeneşte şi furculiţa pătrunde uşor, adăugaţi o supa de legume, usturiul tocat mărunt şi sare. Mai lăsaţi pe foc încă 10 minute. 

Citeşte şi Prăjitură cu mere, reţeta care te va face să te lingi pe degete. Trebuie să o încerci

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27