PSD - ALDE, prezidențiale. Prișcă: Dragnea nu ar trece de 10% la alegeri

Răzvan Prișcă
Răzvan Prișcă

Deputatul PNL, Răzvan Prișcă, este de părere că Liviu Dragnea nu ar avea șanse la alegerile prezidențiale indiferent de puterea partidului său. 

Totodată, deputatul PNL consideră că nu se va întâmpla nimic în interiorul coaliției aflată la guvernare pentru că ambele partide au un obiectiv comun.

Eu cred că încă 3-4 luni de zile nu se va întâmpla nimic în PSD. Cei din ALDE nu au probleme penale atât de apăsătoare cum sunt cei din PSD, există o majoritate a liderilor care au probleme penale. Au acest obiectiv comun de a-și rezolva problemele. Nu neapărat prin legile justiției, care probabil vor fi promulgate într-o formă sau alta pentru că asta este Constituția, acesta este statul de drept. Obiectivul este ordonanța. 

De ce să îl schimbi acum pe Dragnea, care deja are o imagine foarte proastă și foarte apăsată de toată guvernarea doar pe justiție, când poți să îl mai lași 2-3 luni până rezolvi problema până la capăt, după care pui un lider nou, prezentabil, o figură nouă.

Eu cred că Liviu Dragnea nu ar trece de 10% la alegerile prezidențiale. Acolo contează foarte mult partidele până la un anumit punct., a spus Răzvan Prișcă, în emisiunea News Line, de la România TV. 

Vezi și: Dragnea, candidatură prezidențiale. Andronescu: Își dorește lucrul acesta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel