PSD a bătut palma cu Traian Băsescu și-n Constanța

Biroul Permanent Judeţean al PSD Constanţa a hotărât vineri crearea majorităţii în Consiliul Judeţean printr-o alianţă cu ALDE şi PMP şi susţinerea candidaţilor acestor partide pentru a fi aleşi în funcţiile de vicepreşedinţi ai forului deliberativ judeţean.

Biroul Permanent Judeţean a aprobat susţinerea candidaturilor consilierilor judeţeni Daniel Dumitru Learciu (ALDE) şi Claudiu - Iorga Palaz (PMP) pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Constanţa. "Prin stabilirea acestei alianţe, la nivelul judeţului Constanţa, ALDE şi PMP susţin PSD pentru ocuparea poziţiilor de viceprimar în municipiul Constanţa, şi la nivelul judeţului, în consiliile locale", precizează comunicatul de presă al Organizației Judeţene Constanţa a PSD. 

Liderul PMP Constanţa, Claudiu Palaz afirmă, într-un comunicat de presă, că a acceptat propunerea adversarilor politici şi implicit alianţa cu PSD.

"Am hotărât ca pentru a duce mai departe proiectele din programul PMP pentru constănţeni să participăm la crearea unei majorităţi în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa. Politica derulată de consilierii PMP nu va fi o politică de blocare a proiectelor Constanţei, ci va fi o politică pentru constănţeni. Sunt convins că majoritatea creată în Consiliul Judeţean va duce la promovarea Judeţului Constanţa şi la dezvoltarea acestuia. Am multe proiecte de pe vremea când eram prefect şi pe care voi putea să le promovez de această dată prin prisma funcţiei de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean", a declarat Claudiu Palaz, potrivit Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel