Prunea, jignit de Burleanu: Nu-l duce mintea

Răzvan Burleanu l-a atacat pe Florin Prunea şi a dezvăluit motivul pentru care fostul oficial al lui CSM Poli Iaşi apare doar într-un singur episod al ilegalităţilor care s-ar fi făcut în cadrul FRF.

De-a lungul acestor săptămâni, actualul preşedinte al FRF a scos din arhivele federaţiei mai multe informaţii care îl incriminează pe Ionuţ Lupescu, dar şi pe fota conducere.

"Sincer, cred că pe Florin Prunea nu-l ducea mintea să-şi facă firme şi să sifoneze bani. Nu ne-am fi uitat în arhivele FRF în urmă cu o lună dacă Ionuţ Lupescu n-ar fi candidat. Erau multe anomalii când am venit eu la FRF în martie 2014. Dacă voiam să facem un audit în 2014, era foarte, foarte greu. Nu aveam niciun document în calculator. Cum să nu te uiţi în arhive când vine cineva şi începe să-ţi dea lecţii de management? Vechea conducere a sifonat 4 milioane de euro!", a declarat Burleanu pentru DigiSport, citat de Prosport.

[citeste si]

Burleanu a vorbit şi despre intens dezbătutul subiect al implicării politicului în cadrul FRF: "Cu domnul Vasile Dâncu am avut o singură întâlnire înaintea alegerilor, 30 de minute. Până în ziua de 5 martie 2014 n-am avut nicio întâlnire cu niciun lider politic din România. Acum însă nu vedeţi că întâlnirile contracandidatului meu au loc în consilii locale sau în primării. După 5 martie m-am văzut cu mai mulţi oameni politici", a adăugat actualul şef al FRF potrivit sursei citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel