EXCLUSIV  PRU - PRM, ruptură la europarlamentare 2019? Fiica lui Vadim Tudor, scandal cu Bogdan Diaconu

Președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a avut un mesaj, contactat de DC News, după ce Lidia Vadim Tudor, fiica fostului președinte al Partidului România Mare, s-a plâns că PRU a folosit imagini cu Corneliu Vadim Tudor în cadrul unui eveniment televizat.  

Fiica lui Vadim Tudor a remis un comunicat în care a criticat folosirea unor imagini cu tatăl său într-un clip de promovare a candidaților PRU, Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu, la alegerile europarlamentare.

"Din respect pentru Vadim Tudor și pentru ceea ce el a făcut pentru naționalismul românesc și pentru poporul român nu voi replica mesajului transmis de către fiica sa. Corneliu Vadim Tudor a fost fondatorul PRM. Ieri a fost un eveniment comun al PRU-PRM. A fost prezentat Corneliu Vadim Tudor, ca senator PRM, europarlamentar PRM, candidat la președinție al PRM și sunt declarațiile sale publice care aparțin poporului român", a explicat Diaconu. 

Peremiștii, reprezentați de PRU

Diaconu a explicat și ceea ce se va întâmpla după ce BEC și Curtea Supremă nu au recunoscut noua alianță PRM-PRU.

"Aș vrea însă să spun că, după nedreptatea pe care BEC ș ICCJ au făcut-o PRM-PRU nelăsându-ne să candidăm ca alianță în aceste alegeri, PRU va candida pe liste proprii și va reprezenta în fața românilor la alegerile europarlamentare și Partidul România Mare pentru că acestui partid i s-a interzis practic dreptul de a avea candidați. Așadar PRU va reprezenta fiecare simpatizant PRM din această țară", a mai spus Diaconu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel