EXCLUSIV  PRU - PRM, ruptură la europarlamentare 2019? Fiica lui Vadim Tudor, scandal cu Bogdan Diaconu

Bogdan Cotigă / 11 Martie 2019 / 13:28 Salveaza PDF Comentarii

Președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a avut un mesaj, contactat de DC News, după ce Lidia Vadim Tudor, fiica fostului președinte al Partidului România Mare, s-a plâns că PRU a folosit imagini cu Corneliu Vadim Tudor în cadrul unui eveniment televizat.  

Fiica lui Vadim Tudor a remis un comunicat în care a criticat folosirea unor imagini cu tatăl său într-un clip de promovare a candidaților PRU, Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu, la alegerile europarlamentare.

"Din respect pentru Vadim Tudor și pentru ceea ce el a făcut pentru naționalismul românesc și pentru poporul român nu voi replica mesajului transmis de către fiica sa. Corneliu Vadim Tudor a fost fondatorul PRM. Ieri a fost un eveniment comun al PRU-PRM. A fost prezentat Corneliu Vadim Tudor, ca senator PRM, europarlamentar PRM, candidat la președinție al PRM și sunt declarațiile sale publice care aparțin poporului român", a explicat Diaconu. 

Peremiștii, reprezentați de PRU

 

Diaconu a explicat și ceea ce se va întâmpla după ce BEC și Curtea Supremă nu au recunoscut noua alianță PRM-PRU.

"Aș vrea însă să spun că, după nedreptatea pe care BEC ș ICCJ au făcut-o PRM-PRU nelăsându-ne să candidăm ca alianță în aceste alegeri, PRU va candida pe liste proprii și va reprezenta în fața românilor la alegerile europarlamentare și Partidul România Mare pentru că acestui partid i s-a interzis practic dreptul de a avea candidați. Așadar PRU va reprezenta fiecare simpatizant PRM din această țară", a mai spus Diaconu.  

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27