Fete dispărute, crime Caracal. Georgian Drăgan (IGPR): STS, trei locații greșite. Au trecut ore bune de la apelul la 112

Crimă
Crimă

Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, a făcut primele declarații referitor la cazul fetelor dispărute, din Caracal, care ar fi fost ucise de un mecanic. Acesta le-ar fi luat la ocazie. Ultima fată sechestrată a sunat la 112. 

Potrivit ultimelor informaţii furnizate de Antena 3, ultima fată sechestrată, dată dispărută a sunat la 112 şi a comunicat că se afla sechestrată într-o casă și că există mai mulţi câini în acea curte. 

"A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munții Apuseni și trei locații greșite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo și nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Așa au ajuns în zona locației respective și au văzut o mașină care fusese de câteva ori pe imagini. La șase dimineața au făcut perchezițiile și au găsit într-un butoi mai multe rămășițe umane cu niște inele, bijuterii. Rămășițele vor fi expertizate", a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, potrivit Mediafax. 

"A trecut un timp destul de îndelungat de la apelul la 112"

El a mai spus că au trecut ore bune de la apelul la 112 la momentul percheziției și descoperirii macabre, atât din cauza adreselor greșite venit de la STS, cât și din cauză că erau necesare mandatele de percheziție pentru a intra în casă. 

"A trecut un timp destul de îndelungat de la apelul la 112 până la momentul în care STS a comunicat cele trei adrese greşite. Iniţial, am primit o arie de unde s-ar fi efectuat apelul. Apoi am primit cele trei locaţii, au fost necesare mandate de percheziţie, s-a pierdut timp şi cu efectuarea acestor trei perechezitii în urma cărora nu s-a găsit nimic. Colegii mei au ajuns la a patra locaţie. Aşteptăm rezultatul de la medicina legală să confirme dacă sunt rămăşiţe de natură umană. Indiciile există, obiectele găsite în butoi ar părea că aparţin fetei care a dispărut pe 24 iulie de acasă. Cu siguranţă au trecut ore bune - n.r. de la apelul la 112 la momentul intrării în casă", a mai declarat Georgian Drăgan, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel