EXCLUSIV  Ponta apără Guvernul Dăncilă de Iohannis: Nu are dreptul!

„Iohannis nu are niciun drept să conteste Guvernul Dăncilă”, a declarat Victor Ponta (PRO România), luni, 13 mai, în cadrul dezbaterii de la DCNews.

„Iohannis nu are niciun drept să conteste Guvernul Dăncilă, pentru că doamna Dăncilă a fost numită de domnul Iohannis. Eu nu am votat Guvernul Dăncilă, este semnătura, este decretul domnului Iohannis", a spus Victor Ponta.

„În schimb, eu, Victor Ponta, Mihai Tudose, Adrian Țuțuianu, Marian Neacșu, care am făcut în 2016 campanie pentru PSD... Eu am fost pe afiș împreună cu Gabriela Firea. Noi doi eram pe toate pliantele date în țară. Avem dreptul să întrebăm după vot. Dacă PSD ia tot 46 la sută, cât a luat în 2016, înseamnă că n-am contribuit cu nimic, nici eu, nici Tudose, nici Țuțuianu, nici Neacșu. Dacă PSD nu mai ia 46 la sută și PRO România trece de 5 la sută și va avea reprezentanți, noi avem dreptul să contestăm. Domnul Iohannis nu! Pentru că domnul Iohannis a semnat decretul de nominalizare al doamnei Dăncilă", a spus Victor Ponta.

Luni, 13 mai 2019, Rovana Plumb, Norica Nicolai, Victor Ponta și Dacian Cioloș au venit la DCNews pentru a spune de ce candidează și ce planuri au de la Bruxelles pentru România. 

Dezbatere electorală la DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel