Liberalii giurgiuveni i-au făcut campanie lui Iohannis cu fursecuri

Liberalii giurgiuveni i-au făcut joi campanie preşedintelui Klaus Iohannis printr-un festival al fursecurilor desfăşurat în Parcul Mihai Viteazu din centrul municipiului Giurgiu.

'Cea de-a doua ediţie a Festivalului Firescului Fursec organizat de PNL Giurgiu a transmis anul acesta mesajul de campanie al Preşedintelui Klaus Iohannis - 'Pentru O Românie Normală!'. Fursecuri, muzică, discuţii cu cetăţenii şi multă voie bună azi în Parcul Mihai Viteazu din municipiul Giurgiu. Giurgiuvenii care au ieşit azi la plimbare în parcul Mihai Viteazu din centrul municipiului Giurgiu au avut parte de o surpriză dulce constând în fursecuri de tot felul din partea Organizaţiei Municipale, eveniment realizat la iniţiativa preşedintelui organizaţiei, Marian Măroiu, a Organizaţiilor Femeilor Liberale din municipiu şi judeţ, coordonate de preşedintele Dana Danciu precum şi a societăţii civile', a declarat joi, presei, purtătorul de cuvânt al PNL Giurgiu, Constantin Dumitru.

Festivalul a fost însoţit şi de un concert de muzică uşoară, timp în care cei care erau la plimbare în parc au socializat cu organizatorii. Pe lângă ambianţa sonoră s-a putut auzi în parc mesajul de campanie al preşedintelui Klaus Iohannis - 'Pentru o Românie Normală' - transmis de către liberalii giurgiuveni şi simpatizanţii partidului în timp ce înmânau trecătorilor fursecuri şi pliante cu materiale informative ale campaniei electorale ale candidatului susţinut de PNL pentru un nou mandat de preşedinte al ţării, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel