Alegeri Europarlamentare 2019. Liviu Dragnea face anunțul serii: FIREA, propunerea PSD la PREZIDENȚIALE

Alegeri Europarlamentare 2019. Președintele PSD, Liviu Dragnea, face cel mai așteptat anunț al serii, după alegerile europarlamentare 2019!

Alegeri Europarlamentare 2019. După închiderea secțiilor de votare, Liviu Dragnea, președintele PSD, face anunțul serii. Așteptarea creată a fost mare cu atât mai mult cu cât inițial s-a înțeles că liderul PSD își va anunța candidatura la alegerile prezidențiale. Au fost lansate și scenarii, din PNL, și anume că Liviu Dragnea va anunțat suspendarea lui Klaus Iohannis, ipoteză infirmată în direct. 

Alegeri Europarlamentare 2019 DCNews transmite LIVE TEXT declarațiile lui Liviu Dragnea: 

- Votul de astăzi, vorbim despre exit poll, nu sunt niște rezultate care să bucure PSD. 

- Vreau să vă spun ceva și spun tuturor celor care ne urmăresc, eu în viață mi-am asumat și ce am făcut și ce n-am făcut, la fel o să fac și ce am făcut și ce n-am făcut, dar eu nu-mi asum pe Facebook, ci într-o discuție seriosă în CExN.

- Despre referendum, eu astăzi am luat buletinele de vot și am și votat, am spus că nu sunt împotriva acestui referendum su a temelor. Întrebările au fost făcute prost, nici măcar Iohannis nu le-a ținut minte, dar, în societatea românească, nu a existat o dispută între lupta împotriva corupției sau pe alte teme. 

- În legătură cu anunțul pe care am spus că o să-l fac, pe unii o să-i dezamăgesc, pe alții nu. Eu n-am spus niciodată că o să candidez la funcția de președinte al României, mi-au cerut-o mulți oameni din zecile de mii cu care m-am întâlnit în țară și mulți colegi. 

- Nici nu puteam să fac un astfel de anunț în seara asta, în condițiile în care, cu totul întâmplător, la mine termenele sunt programate în funcție de evenimentele politice.

- PSD trebuie să-și desemneze foarte curând un potențial candidat. 

- ALDE îl susține pe dl Tăriceanu. 

- Trebuie să se facă foarte curând această analiză care dintre cei doi potențiale candidați de la PSD și de la ALDE au cele mai mari șanse să scape România de acest om care este acum la Cotroceni. 

- Din partea PSD, nu decid eu, sper că particip la ședința CEX când se va hotărî. N-m vorbit cu persona respectivă dar credc că analiza trebuie făcută între Gabriela Firea și Călin Popescu Tăriceanu. 

- Nu știu dacă Gabi mai vrea după situația prin care a trecut. În ceea ce privește parcursul PSD, eu o să solicit colegilor mei ca în a doua parte a lunii iunie să se organizeze un congres pentru stabilirea candidatului și pentru a se stabili parcursul viitor al acestui partid. 

- Le spun tuturor colegilor mei și celor care ne-au votat: PSD a mai trecut prin astfel de momente, mult mai rele și mult mai grele. Le cer tuturor colegilor să țină unit partidul și să mențină tot ce am făcut pentru români.

- Îi solicit doamnei premier Viorica Dăncilă să nu cumva să-și depună mandatul, indiferent de presiunile și amenințările lui Iohannis și poate și ale altora pentru că programul de guvernare trebuie dus la capăt, au fost alegerile europarlamentare, românii au hotărât, noi respectăm votul, tot timpul l-am respectat. 

- Eu cred că PSD și ALDE trebuie să facă orice e posibil pentru a apăra ce s-a câștigat până acum pentru români. 

  

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, în ultima săptămână de campanie, știrea cu privire la anunțul pe care urma să-l facă după alegerile europarlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel