Raed Arafat, la telefon, în timpul salvării din Colectiv. ”Eu îmi aduc aminte ce vorbeam atunci”

Raed Arafat a fost acuzat de lipsa de implicare în timpul salvării din clubul Colectiv pentru că vorbea la telefon. Afirmațiile au fost făcute în baza unei fotografii care-l surprindea în această ipostază. 

”Era o poză, nu era o filmare, în poză nu auzi ce vorbește omul, îl vezi că este la telefon, dar nu auzi ce a vorbit.” a spus Raed Arafat. 

Secretarul de stat a mai explicat: ”Eu îmi aduc aminte ce vorbeam atunci. Vorbeam pentru a rezolva problema aparatelor de ventilație pentru pacienții intubați în spitalele de urgență unde au ajuns și au fost 88 de pacienți care aveau nevoie de aparate de intubație și normal că spitalele nu aveau toate aceste aparate când erau și alți pacienți internați acolo. Rezolvam cu ministrul Sănătății de atunci să mobilizăm alte aparate de ventilație și aparate de terapie intensivă din spitalele care nu sunt de urgență și au aparate libere către spitalele de urgență. Am dat dispoziție la ISU București să trimită camion sau mașină să le transporte către Spitalul pentru Arși și către încă unul sau două spitale. Pentru asta vorbeam la telefon. Nu vorbeam nici cu mama, nici cu tata, ci pentru a rezolva probleme de coordonare”. 

Raed Arafat a mărturisit că a rămas șocat cu privire la aceste acuzații la adresa sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel