Condamnare Dragnea. Chirieac: Coincidenţă formidabilă. E o aliniere a planetelor

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, în emisiunea "Punctul culminant" moderată de Victor Ciutacu la România TV, rezultatul alegerilor europarlamentare care au avut loc ieri şi condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea la închisoare - petrecută astăzi.

"Undeva, într-un dosar, la vreun partener strategic, cineva a trecut că Liviu Dragnea este un fel de 'capo di tutti capi', fără să mai ţină seamă de altceva şi este nevoie de arestarea sa. Pentru că totul a decurs exact pe această linie, nici la stânga, nici la dreapta. Mai departe, nu pot decât să constat o coincidenţă formidabilă, o aliniere a planetelor aşa cum nu s-a mai văzut: un lider carismatic, Călin Popescu Tăriceanu, îşi încheie cursa pentru prezidenţiale, cel puţin în acest moment; când ALDE nu face pragul de 5% cursa se cam încheie.

Principalul atacator al lui Liviu Dragnea, domnul Victor Ponta, trece pragul, face 6%. Distrugătorul acestei ţări - distrugător în sensul de navă, de crucişător - face pragul. Sus, PNL câştigă alegerile, PSD ia cel mai mic scor din istorie iar terenul este absolut propice pentru arestarea lui Liviu Dragnea.

Mai departe, Viorica Dăncilă îi ia partidul în acest moment, probabil că acest lucru se va petrece fără asperităţi în zilele, săptămânile care urmează. Probleme vor fi la Congres, pentru că acolo va fi bătaie pentru cine vrea să candideze la preşedinţie", a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel