Protest: Un român nu mai vrea să fie prezent pe listele electorale

Un român cu drept de vot din Cluj-Napoca a depus, miercuri, la Biroul Electoral Județean Cluj și la Prefectură o cerere în care solicită să fie scos să fie scos de pe listele electorale numai pentru alegerile parlamentare, motivând în principal faptul că nu se simte reprezentat de aleşii judeţului și că demersul său este modul său de a protesta împotriva întregii clase politice.

"Nu am întâmpinat nicio problemă să depun cererile. Atât că am fost întrebat de două ori dacă doresc să fiu retras din liste, iar când am răspuns afirmativ doamnele s-au mirat şi au zâmbit. Am înţeles de aici că nu s-au mai întâlnit cu o astfel de cerere. Una dintre ele chiar a râs, dar apoi mi-au înregistrat documentele. Nu ştiu dacă a mai făcut cineva aşa ceva la noi în ţară, dar consider că demersul meu este cel mai corect în actuala situaţie politică din România şi menţionez că am specificat în cerere că este vorba doar despre alegerile parlamentare, nu de cele locale sau cele pentru Preşedinţie. Sper ca cererile mele să fie luate în considerare, caz în care aş fi asigurat şi că nu votează altcineva în locul meu. Cererea depusă reprezintă din punctul meu de vedere şi un protest la adresa întregii clase politice din România", a declarat L.N., semnatarul celor două cereri, care are 30 de ani și locuiește în cartierul clujean Mărăști, potrivit Mediafax.

Tânărul, doctorand la una dintre universităţile clujene, lucrează pe proiecte europene, este căsătorit, iar până acum a votat la toate alegerile și dorește să-și păstreze anonimatul.

Bărbatul mai spune că, în condiţiile în care a fost dezbătut mult timp subiectul actualizării listelor electorale şi "s-au făcut demersuri şi presiuni pentru a cosmetiza listele", el îşi exprimă "liber şi nesilit de nimeni" dorinţa de a fi şters din listele electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel