Protest extrem pentru Universitatea Craiova. Vezi deznodământul

Ion Oblemenco
Ion Oblemenco

Un suporter al Universității Craiova a ales o metodă extremă de protest, prin care să arate că vrea să-și vadă echipa favorită în Liga I de fotbal a României. Acesta s-a urcat pe unul dintre stâlpii de la nocturna stadionului "Ion Oblemenco" şi a afişat un banner pe care scria mare "Dreptate pentru Craiova". A cedat în cele din urmă, numai după ce la faţa locului a venit Olguţa Vasilescu, primarul oraşului.

Pe rând, liderul galeriei Universităţii Craiova şi negociatorii Jandarmeriei au încercat să îl convingă pe tânăr să renunţe la protestul extrem.

Tânărul urcat pe unul din stâlpii nocturnei stadionului "Ion Oblemenco" din Craiova, a cerut telefonic echipelor aflate la faţa locului venirea primarului municipiului, Lia Olguţa Vasilescu. Odată cu venirea edilului, tânărul a renunţat la protest. Sherif Kadour, în vârstă de 22 de ani, care este pe jumătate sirian, este cel care anul trecut a intrat, împreună cu alt tânăr, pe terenul de fotbal al Arenei Naţionale, la finala Europa League din Bucuereşti, cerând acelaşi lucru. Oamenii nu aprobă gestul tânărului, dar spun că este nevoie de măsuri drastice pentru a convinge autorităţile să ajute la revenirea Universităţii în prima ligă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel