Protest antiguvernamental, sâmbătă, la Sibiu

Asociaţia Suporterilor Români va organiza, sâmbătă, în Sibiu, un protest antiguvernamental, la care estimează că vor participa peste două mii de suporteri din ţară, manifestanţii urmând să mărşuluiască pe mai multe străzi din oraş sub supravegherea a 50 de jandarmi.

"Noi, am ieşit în stradă de la începutul protestelor, în Piaţa Universităţii. Mulţi colegi din ţară ne-au contactat şi, pentru că nu puteau veni toţi la Bucureşti, am decis să facem o acţiune de protest într-un oraş din centrul ţării. Aşa că ne vom reuni la Sibiu, sâmbătă, de la ora 18.00, unde cred că vom fi peste două mii de suporteri, pentru că aproximativ cinci sute vor veni doar din Bucureşti. Vrem să fie o acţiune paşnică, pentru că nu avem intenţii războinice. Protestăm faţă de măsurile de austeritate, dar şi faţă de nivelul la care se află anumite segmente importante cum ar fi sănătatea, educaţia sau pensiile bunicilor noştri", a declarat  Andrei Florin, unul dintre organizatori.

Potrivit acestuia, suporterii vor protesta şi faţă de prevederile Legii 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, considerând că multe dintre articole ar fi "neconstituţionale".

Andrei Florin a precizat că la acţiunea de protest vor participa suporteri ai echipelor din Bucureşti (Dinamo, Steaua şi Rapid), Craiova, Timişoara, Cluj-Napoca, Arad, Oradea, Hunedoara, Braşov, Galaţi, Vaslui, Piteşti, Constanţa, Tulcea, Alba Iulia, Mediaş şi Sibiu.

Marşul pentru ziua de sâmbătă, între orele 18.00 şi 20.00, pe traseul Piaţa Mare - strada Nicolae Bălcescu - Calea Dumbrăvii - strada Nicolaus Olahus - parcarea de la Stadionul Municipal", au anunţat reprezentanţii Primăriei Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel