Proiectul "Prima vacă", lansat de Ordinul Cavalerilor de Malta, la Covăsînţ

vaca covasant
vaca covasant

În localitatea arădeană Covăsînț, are loc, joi, 12 septembrie, începând cu ora 17:00, cea de-a doua etapă a proiectului ,,Prima Vacă”. Ordinul Suveran al Sf. Ioan de Ierusalim, OSJ USA, Cavaleri de Malta, Prioratul România şi Republica Moldova va dona o junincă unei familii din localitate, junincă crescută de către familia Olaru din Covăsînţ, prima beneficiară a acestui proiect.

,,Apreciem în mod deosebit modul în care familia Olaru a gestionat donaţia de care a beneficiat în urmă cu un an de zile, ceea ce ne-a încurajat să continuăm proiectul tot în localitatea Covăsînţ”, a spus Cav. Wilhelm Hollerbach din cadrul Prioratului România şi Republica Moldova.

,, Ne bucurăm că judeţul Arad a fost şi este gazda acestui proiect –pilot, pe care noi îl considerăm unul de sustenabilitate rurală, în sensul în care generează, aşa cum am constatat, o veritabilă emulaţie în mediul rural în privinţa responsabilizării prin puterea exemplului”, a declarat Dr. Antoniu  Martin, Vice -Prior al Prioratului România şi Republica Moldova din cadrul Ordinului Suveran al Sf. Ioan de Ierusalim, OSJ USA, Cavaleri de Malta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel