Program TV Antena 1 de Crăciun 2018

Antena 1
Antena 1

Program TV Antena 1 de Crăciun 2018. Zilele speciale sunt sãrbãtorite cu programe speciale, astfel cã timp de şase zile, de Crăciun, Antena 1 a pregătit o mulțime de surprize pentru întreaga familie. Cea mai mare familie de vedete va fi alãturi de telespectatori în prag de sãrbãtoare, pentru cã de Crãciun, spectacolul e la înãlţime, la Antena 1.

Program TV Antena 1 de Crăciun 2018. În aceastã searã, de la 20.00, Antena 1 va difuza "Frozen – Regatul de gheață". Filmul de animaţie, despre care s-a spus că este unul dintre cele mai bune din istoria studiourilor Disney, a fost lansat în 2013, sub regia lui Chris Buck şi Jennifer Lee. Pelicula a avut doar în primul an de la lansare încasări de peste un miliard de dolari și a luat două premii Oscar pentru cel mai bun film de animație și cel mai bun cântec. Anna și Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pleacă într-o călătorie prin regatul de gheață pentru a o găsi pe Crăiasa Zăpezii și pentru a salva regatul de la un destin înfiorător. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, ființe magice, dar și o mulțime de pericole.

Program TV Antena 1 de Crăciun 2018. Tot vineri, de la 00.00, Antena 1 difuzeazã în exclusivitate „Acadelia", concertul susţinut de jurata „X Factor", excentrica artistã Delia, la Sala Palatului. Un decor impresionant, ţinute extravagante, o trupã numeroasã de balet şi peste 300 de aparate de luminã inteligentã vor face spectacol la înãlţime în „Acadelia".

Program TV Antena 1 de Crăciun 2018. Sâmbãtã, de la 20.00, telespectatorii vor trãi clipe de magie alãturi de „Cenuşãreasa", filmul Disney lansat în 2015, care-i are ca protagoniști pe Cate Blanchett, Richard Madden, Lily James şi care a fost nominalizat atât la Oscar, cât și la premiile Bafta. Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică și cu numele schimbat în Cenușăreasa, fata ar putea ușor să-și piardă speranța, dar ține la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte: "fii bună și ai curaj". Viața Cenușăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeș, despre care habar nu are că este chiar prințul regatului.

Program TV Antena 1 de Crăciun 2018. Marea finală live "X Factor"


Program TV Antena 1 de Crăciun 2018. Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan sunt cei patru finaliști care se vor lupta duminică, 23 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, în marea finală live "X Factor" pentru trofeu, dar și pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

În ziua de Ajun, de la ora 08.00, marea familie „Neatza cu Răzvan și Dani" îi invitã pe cei din faţa micilor ecrane sã intre în atmosfera Crăciunului alãturi de Răzvan, Dani, Vlăduț, Flavia, Amalia și Cătălin Oprișan, într-o ediție de sãrbãtoare ce va fi presărată cu momente speciale, invitați de seamă, dar și multe alte surprize: "Vom avea ca invitați prieteni și oameni care ne-au fost alături tot anul...doar că tradiționala petrecere din platoul Neatza s-ar putea să fie încurcată de niște musafiri nedoriți. Despre cine este vorba...vedeți curând", a spus Răzvan Simion.

Program TV Antena 1 de Crăciun 2018. Neatza cu Răzvan și Dani reface celebrul film "Singur acasă"


Chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, Vlăduț se va asigura că echipa "Neatza" va fi înconjurată de cele mai delicioase rețete, special pregătite pentru cei ai casei, dar și pentru musafiri deopotrivă, iar platoul va fi gazda unei scenete ce reface celebrul film "Singur acasă". Pe 26 decembrie, cei mai iubiți matinali vor reuși să ducă sărbătoarea și în afara platoului, cu o demonstrație culinară chiar în fața studioului de filmări. Ca de obicei, gașca va fi pusă pe șotii, iar Anda Adam, Elena Gheorghe, Liviu Teodorescu, What's Up, Matteo, Andreea Bănică, trupa Mandinga sunt doar o parte dintre vedetele care se vor alătura distracției, atmosferei de Crăciun și vor petrece alături de echipa de la "Neatza cu Răzvan și Dani."

Și "Prietenii de la 11" se alătură edițiilor magice și continuă spectacolul cu momente în spiritul sărbătorilor de iarnă, pe Antena 1. În Ajun, Irina Loghin și Maria Cârneci vin să îi colinde pe Diana Munteanu și Florin Ristei, iar Claudia Pavel şi fiul sãu Noah vor desface cadourile de Crăciun. Şi alţi părinți celebri și copii frumoși vor trece pragul platoului, iar o parte dintre vedete vor veni cu amintiri despre cele mai frumoase sărbători petrecute în familie, în copilărie.

În ziua de Crăciun, "Prietenii de la 11" îmbracă straie de sărbătoare, aduse de designerul Adrian Oianu, cel care reinterpretează cel mai frumos ia românească. Catinca Roman, Ela Crăciun, Silvia Chifiriuc şi Petrus, Mihai Constantinescu şi soţia lui Simona, Nelu Ploieșteanu, Nicole și Gheorghe Turda, dar și Carmen Brumă, Dana Sota, Adina Postelnicu, vor fi o parte dintre cei care vin în platoul prietenilor în cele trei zile speciale. Nu va lipsi nici bradul împodobit chiar de gazde, în spiritul colindelor cântate de Florin Ristei, în cele trei ediții speciale, difuzate pe Antena 1 de pe 24, pe 26 decembrie, de la 11:00.

Program TV Antena 1 de Crăciun 2018. De Crăciun, distracţie cât cuprinde 


Distracţie cât cuprinde, de Crăciun şi la „Acces Direct"! Pe 25 decembrie, de la ora 17.00, emisiunea prezentată de Simona Gherghe și Alex Velea le-a pregătit telespectatorilor, în exclusivitate, cele mai tari reprize de umor cu Vasile Muraru şi Valentina Fătu, căci celebrii actori de comedie vor veni cu noi momente care vor stârni hohote de râs şi vor aduce veselia în casele românilor, în zi de mare sărbătoare. Muzica şi voia bună vor fi asigurate de îndrăgiții interpreți Mioara Velicu, Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu şi Carmen Şerban. În aceeași ediție, Alex Velea, colegul de prezentare al frumoasei Simona Gherghe, va avea parte de o supriză de proporţii: Antonia vine în premieră în emisiunea soţului său, pentru "Testul Iubirii".

Crăciunul vine la "Chefi la cuțite" cu preparate delicioase și rețete ce nu pot lipsi de pe masa de sărbătoare. Pe 24 și 25 decembrie, de la 20:00, pe Antena 1, invitați speciali vor trece pragul celui mai cunoscut show culinar pentru a juriza preparatele trupelor de bucătari aleși de chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în cel de-al șaselea sezon.

Program TV Antena 1 de Crăciun 2018. Horia Brenciu, la "Chefi la cuțite"


Astfel, echipa "Te cunosc de undeva" va fi prezentă la masa jurizării în seara magică a Ajunului și va căuta cele mai spectaculoase "transformări" de gust și plating în farfuriile concurenților. Seara de Crăciun va începe pe note muzicale la "Chefi la cuțite", căci Horia Brenciu și trupa sa vor anima spiritele din platou și vor marca o sesiune de degustări plină de energie.

Tot luni, 25 decembrie, de la ora 23.00, Antena 1 va difuza în exclusivitate concertul extraordinar de Crăciun al lui Ștefan Bănicã. Cântece de Crãciun, hituri marca Ştefan Bãnicã, invitaţi-surprizã, decoruri de poveste, toate vor crea o atmosferã de neuitat.

A doua zi de Crãciun, de la ora 20.00, Antena 1 difuzeazã comedia romanticã „Pur şi simplu dragoste" ( „Love Actually"), în vreme ce de la ora 22.00, telespectatorii se vor putea bucura de o poveste fãrã vârstã – „Cronicile din Narnia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel