Profesorul acuzat de viol: "Eu însumi sunt un real model pentru mine"

profesor acuzat de viol
profesor acuzat de viol

Adorabil de pozitiv şi o fire energică, aşa se descrie pe reţelele de socializare profesorul de educaţie fizică de la "Jean Monnet" acuzat de viol.

Cu o carte în mână şi cu pieptul dezgolit, aşa se prezintă profesorul de la "Jean Monnet" pe o reţea de socializare. Din prietenele pe care le are şi din comentariile pe care le-a primit de-a lungul timpului, profesorul pare să fi avut mare trecere în rândul femeilor, informează Realitatea.

"Nu e profesor, e magicean (sic!)", aşa îl descrie o tânără care susţine că are în prezent 19 ani, iar alte domnişoare, îmbrăcate sumar în pozele de profil, îi laudă fotografia. "Îmi place de tine. Eşti sensibil şi ai ochi frumoşi!", i-a transmis una dintre ele.

Pe un alt profil virtual, profesorul de educaţie fizică şi-a făcut un autoportret: "Eu însumi sunt un real model pentru mine, încerc ca de la zi la zi să îmi aprofundez felul de a fi şi să-l duc către culmi foarte foarte înalte. Sunt adorbil (sic!) de pozitiv cu cei ce merită a fi aşa şi demonic cu cei ce nu. Sunt o fire foarte energică şi mereu angrenat în competiţia vieţii pentru că numai astfel simnti (sic!) că trăieşti".

Profesorul de sport de la liceul bucureştean "Jean Monnet" este acuzat de o elevă minoră că ar fi violat-o în timpul unei excursii efectuate săptămâna trecută la Predeal şi a fost suspendat din funcţie până la finalizarea anchetei.

Părinţii fetei au făcut aseară o plângere penală împotriva profesorului, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Mama profesorului acuzat de viol a declarat, într-o intervenţie televizată, că acesta este "distrus" de acuzaţie, mai ales că cei doi, respectiv el şi tânăra care va împlini 18 ani peste două luni, "erau îndrăgostiţi".

Citește și:

Profesorul de la „Jean Monnet“ acuzat de viol va fi cercetat în libertate. Decizia poate fi atacată

Profesorul acuzat de viol: “Eu însumi sunt un real model pentru mine”

Profesorul de sport de la Jean Monnet, acuzat că a violat o elevă minoră, reţinut şi exclus din învăţământ

Eleva de la Jean Monnet, care a reclamat că a fost violată de profesorul de sport, riscă să fie şi ea sancţionată

Profesorul acuzat de viol de la Jean Monnet va fi judecat în libertate. Judecătorii consideră că a existat consimţământ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel