Profesor din Baia Mare, găsit mort, în clasă, de studenți

Sală de curs
Sală de curs

Un profesor de la Universitatea de Nord din Baia Mare a fost găsit mort de către studenţi, într-o sală de clasă, scrie site-ul stirileprotv.ro.

Mihai Şvab (51 de ani), era profesor de Ştiinţe Economice de peste 20 de ani. Era căzut lângă catedră când l-au găsit studenții.

Aceștia spun că inițial au crezut că Şvab se simte rău şi au încercat să-l ajute, însă când şi-au dat seama că profesorul ar putea fi mort au chemat poliţia. Studenţii susțin că profesorul nu li s-ar fi plâns niciodată că se simte rău.

Ceilalţi profesori şi angajaţi de la Universitatea de Nord spun că Şvab glumise cu ei cu doar câteva minute înainte să fie găsit mort şi că acesta nu părea să se simtă deloc rău.

„Am povestit de orar, nu părea să aibă probleme, am râs cu el. Era foarte apreciat, toţi studenţii au rămas şocaţi, nu le vine să creadă. Nu pot să-mi revin”, a declarat secretara Daniela Birto.

Autorităţile sosite la faţa locului spun că nu existau urme de violenţă pe corpul profesorului. Corpul lui Mihai Şvab va fi examinat de medicii legişti, care vor stabili cauza morţii acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel