Profesoara de canto, Silvia Lungeanu, acuzată de furt din gențile studenților

Cântăreaţa de romanţe Silvia Lungeanu este acuzată de furt  din genţile studenţilor de la Universitatea Hyperion din Capitală.

[caption id="attachment_278341" align="alignleft" width="310"] Foto: facebook[/caption]

Lungeanu, care era angajată ca profesoară de canto la Universitatea Hyperion din Bucureşti, este acuzată că ar fi furat peste 5.000 de lei din genţile studenţilor, potrivit Mediafax.

 Profesoara, în vârstă de 37 de ani, îşi ruga studenţii să iasă din amfiteatru în timpul orelor de curs, sub pretextul că doreşte să vorbească la telefon în particular.

 Odată rămasă singură în încăpere, ea începea să caute în genţile tinerilor, de unde, spun poliţiştii, ar fi furat sume cuprinse între 200 şi 3.000 de lei.  Valoarea totală a prejudiciului stabilit de anchetatori depăşeşte 5.000 de lei.

 Cine este Silvia Lungeanu

 Silvia Lungeanu a apărut în presă, după ce a susţinut că actorul Adrian Păduraru, unul dintre protagoniștii seriei "Liceenii", este tatăl copilului ei, pe nume Andrei Cristian.

Silvia Lungeanu susţine că în urma relaţiei sale cu actorul Adrian Păduraru s-a născut un copil, un băiat pe care actorul nu vrea să-l recunoască. Povestea lor de dragoste a început în 2006, iar după câteva luni de iubire la aflarea veştii că interpreta este însărcinată, actorul nu a mai dorit să ştie nimic despre Silvia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel