Procurorii DIICOT au descins în Braşov. Un medic este acuzat de viol

mascati_dir
mascati_dir

Procurorii DIICOT efectuează, luni dimineaţa, opt percheziţii domiciliare pe raza municipiului Braşov, pentru prinderea membrilor unei grupări, printre care se află şi un medic, care racolau băieţi, pe care îi obligau să întreţină raporturi sexuale cu diverşi clienţi într-un club privat braşovean.

La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Braşov vor fi conduse pentru audieri 11 persoane faţă de care vor fi dispuse, la final, măsurile legale.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, membrii grupării sunt acuzaţi de trafic de persoane, trafic de minori, viol şi act sexual cu un minor.

Procurorii susţin că liderul grupării, Ferenc Dodo, de 41 de ani, deţine un club privat în Braşov, în incinta căruia clienţii întreţin raporturi sexuale contra cost cu persoane minore de sex masculin.

Din cercetări a rezultat că membrii grupării, Daniel-Sebastian Măciucă, 31 de ani, Valentin Lazarovici, 40 de ani şi Florentin-Ovidiu Borşan, 32 de ani, au recrutat şi cazat 14 victime de sex masculin, majore şi minore, pe care, prin ameninţare, violenţă sau alte forme de constrângere fizică sau morală, le-au obligat la practicarea prostituţiei, obţinând în acest mod sume substanţiale de bani.

În sarcina lui Rus Horaţiu, de 43 de ani, se reţine că, profitând de calitatea sa de medic în cadrul unui spital din municipiul Braşov, a întreţinut, prin constrângere morală, raporturi sexuale cu două victime de sex masculin, minore, aflate sub tratament medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel