Procurorii au început urmărirea penală pe numele lui Vadim Tudor, pentru scandalul de la evacuare

Corneliu vadim Tudor
Corneliu vadim Tudor

Procurorii PICCJ au început urmărirea penală a liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti, în dosarul în care procurorii s-au sesizat din oficiu privind evacuarea sediului PRM, a declarat, luni, avocatul Mariana Ştefan.

Avocatul Mariana Ştefan l-a însoţit, luni, la audieri, pe vicepreşedintele PRM Marius Marinescu, citat în calitate de martor.

La ieşirea din sediul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), Mariana Ştefan a spus că procurorii au declanşat urmărirea penală împotriva lui Vadim Tudor pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti, informează Mediafax

Marinescu a precizat că în declaraţia dată procurorilor, le-a spus că liderul PRM ar fi fost provocat, motiv pentru care "a ajuns să aibă mâna în ghips".

Vicepreşedintele PRM a adăugat că alături de Vadim Tudor au mai fost loviţi şi generalul Marcu Tudor, dar şi Bebe Ivanovici, care au fost şi spitalizaţi, precum şi alte două persoane care s-au aflat la faţa locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel