EXCLUSIV  Probleme cu BANII pentru o ZODIE, înainte de Paști: Ești primul amenințat. S-au dus planurile!

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a vorbit despre previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, valabile în săptămâna 26 aprilie - 2 mai 2021.

"Totul, săptămâna aceasta, se rezumă la bani. Câți bani ai, câți cheltui, câți ai acolo, cert este că... pentru că Soarele se apropie de conjuncția cu Uranus, pentru că Luna Plină se petrece în casa a 8-a, pentru că Soarele se apropie de un careu cu Saturn și de mâine chiar Mercur și Venus fac careul cu Saturn, să știi că vor apărea cheltuieli neprevăzute și neplăcute. Sunt și neplăcute și te indispun, și te supără, și te enervează, și trebuie să bagi mâna în buzunar și nu înțelegi de ce, pentru că tu îți făcusei niște planuri! S-au dus planurile!

Ba mai mult, s-ar putea să cheltuiți și pentru alții că na, planetele fac careu cu Saturn în casa a 11-a, treci și peste asta, dar nivelul de anxietate va destul de ridicat pentru tine. Faptul că Marte e în Rac, se plimbă pe acolo și va fi toată săptămâna viitoare, nu face niște aspecte extra-mega-ordinare deocamdată. Înseamnă că vei fi mai dornic să petreci cu familia, mai dornic să stai cu ei, dar asta nu înseamnă că vei fi prea molcom acolo, pentru că totuși este Marte și o să vrei să agiți apele, adică dacă nu o să fi tu amfitrionul nu o să fie nimeni. O să vezi tot timpul ce a făcut mama, ce a făcut tata, ce a făcut bunica... și le spui tu ce să facă săptămâna aceasta. Ai tu grijă să le spui tuturor!

Mare grijă la bani! Foarte mare grijă la bani! Să faci totul în mod conștient, să-ți faci niște limite, să-ți faci niște reguli. Vedeți că acea Lună Plină în Scorpion vine și zice că s-ar putea să mai cheltuiți și din banii altora, nu doar ai tăi. Sau alții să cheltuiască din banii tăi! Vor fi discuții mari în zona financiară.

Cu atât de multe planete în Taur, ține o să-ți fie foarte greu să ți post și dacă nu ții post, tu o să mănânci... ai grijă mare cu excesele alimentare! Ești primul amenințat din acest punct de vedere!", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Berbec.

Vezi mai multe în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel