Prinţul Charles, din nou în România, într-o vizită privată în Transilvania

printul-charles
printul-charles

La numai o zi după terminarea ceremoniilor de la Londra dedicate reginei Elisabeta a II-a, prinţul Charles a ajuns, miercuri după-amiază, pe Aeroportul "Transilvania" din Târgu Mureş, cu o aeronavă charter, urmând să facă o vizită privată în Transilvania.

Prințul Charles  urmează să facă o vizită privată în Transilvania. Potrivit unor surse, în cursul nopţii de miercuri spre joi, Prinţul Charles ar urma să se afle în judeţul Covasna, fie la Micloşoara, domeniu al contelui Kalnoky, fie la proprietatea sa de la Valea Zălanului.

 În cursul zilei de joi, moştenitorul Coroanei Britanice ar urma să meargă la Saschiz, localitate pe care a mai vizitat-o în urmă cu câţiva ani.  Prinţul Charles ar intenţiona să viziteze mai multe sate din judeţele Covasna şi Braşov şi să facă mai multe plimbări pe jos.

 Moştenitorul Coroanei Britanice se află în România într-o vizită privată şi intenţionează ca în perioada pe care o va petrece în ţară să facă multe plimbări în aer liber, în pădure şi în sate braşovene şi covăsnene.

Prinţul Charles va vizita, cel mai probabil, şi locuinţa sa din Viscri, judeţul Braşov, dar pentru o scurtă perioadă, întrucât aceasta este în renovare şi nu se poate locui acolo De asemenea, prinţul intenţionează să viziteze mai multe sate din judeţul Braşov pe care nu le-a văzut încă, potrivit surselor citate.

 Prinţul Charles are două proprietăţi în satul covăsnean Valea Zălanului, una dintre acestea fiind o casă veche de peste o sută de ani, care a fost complet renovată. De altfel, Prinţul Charles deţine mai multe proprietăţi în România, printre care şi o casă în satul Viscri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel