Primărie, executată silit de un magazin, pentru pufuleți și acadele

antica
antica

O primărie din județul Bacău este executată silit de un hipermarket după ce edilul localității a cumpărat dulciuri în valoare de 10.800 de lei şi a uitat să-și onoreze factura.

Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean (CJ) Bacău, a prezentat în plen, săptămâna trecută, factura prin care primarul Prăjeștiului, Eugen Antica, a cumpărat de la un hypermarket ciocolată, pufuleți, croasante, bomboane de ciocolată, fructe și acadele, în valoare de 108.000.000 de lei vechi. Pentru că autoritatea nu a onorat factura, hypermarketul a cerut executarea silită a primăriei. “Păi cum poți să cheltui o așa sumă când ai deja arierate foarte mari și bineînțeles că nu ai cum să le plătești. Este singurul primar aflat într-o situație de acest gen, pentru că eu nu am auzit pe nimeni din județul Bacău să cumpere pufuleți și ciocolată din banii primăriei. El face parte din categoria de primari care s-au aruncat la cheltuieli mult mai mari decât bugetul pe care îl au și nu văd bine deloc primăria în următorii ani”, a declarat Dragoș Benea, citează ziaruldebacau.ro.

În replică, primarul Antica a recunoscut achiziția dulciurilor, el susținând că produsele s-au cumpărat la sfârșitul anului 2011 pentru pomul copiilor și al bătrânilor din comună, iar factura a fost achitată până la urmă.

Eugen Antica este același primar, care, după ce a vizitat Muzeul Luvru din Paris, a construit o piramidă asemănătoare cu cea din fața muzeului pe vârful primăriei din Prăjești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel