Primăria nu a autorizat mitingul pro-eutanasiere

Protest caini
Protest caini

Primăria Generală a Capitalei nu a autorizat acţiunea de protest în memoria lui Ionuţ Anghel, care trebuia să aibă loc vineri, la ora 19:00, în Piaţa Romană. Comunitatea de părinţi a anunțat că se va alătura manifestaţiei organizate duminică, în Parcul Izvor.

Comunitatea online a părinţilor Desprecopii.com şi Asociaţia Pro Civilizaţie au anunţat că mitingul programat pentru vineri, în Piaţa Romană, nu a primit aprobare din partea Primăriei Capitalei pentru locaţia şi ora la care era făcută cererera. Astfel că manifestul public a fost amânat pentru cel organizat de Nadine în Parcul Izvor, duminică, între orele 11:00 şi 14:00.

"A fost depusă o nouă cerere de miting şi pentru săptămâna viitoare", precizează comunitatea părinţilor, potrivit Mediafax.

Comunitatea online a părinţilor anunţase, joi, o acţiune de protest, programată pentru vineri, în Piaţa Romană din Capitală, în memoria lui Ionuţ Anghel şi a tuturor persoanelor muşcate sau atacate de câini maidanezi. Membrii cer autorităţilor să ia măsuri imediate şi eficiente pentru asigurarea dreptului la viaţă şi siguranţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel