EXCLUSIV  Prima ECLIPSĂ din 2021, efecte puternice pentru patru zodii! Astrologul Daniela Simulescu: Ghiciți cine are în astrogramă așa ceva?!

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Pe 26 mai, va fi prima eclipsă a anului 2021.

Pe 26 mai, ora 14:14, va fi prima eclipsă a anului 2021, de data aceasta una de lună (totală). Tot atunci, vom avea o Lună Plină în Săgetător.

„Eclipsa de lună / Luna Plină din Săgetător de pe 26 mai va afecta pe cei care au marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, mai ales cei cu planete/unghiuri în jurul gradului 5”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu. 

„Ghiciți cine are în astrogramă așa ceva? Belarus (Soare la 2° Fecioară, Luna la 6° Pești, Marte și el tot în Fecioară) Alexander Lukashenko (Soare la 6° Fecioară). Belarus tocmai ce a trecut de o nouă întoarcere a lui Saturn (1° Vărsător), iar lui Lukashenko i-a trecut Jupiter peste Mijlocul Cerului. Cineva vrea să arate ce puternic este. Mai este de precizat că, în harta Belarusiei, Jupite r("abundența") tranzitează casa a 12-a, a "inamicilor", dar și al ajutorului ascuns. Și cum Mercur va retrogradă în curând în Gemeni (30 mai-23 iunie), nu prea cred că vom afla adevărul adevărat”, a transmis Daniela Simulescu. 

„Aspectele momentului conduc la o luptă între ce știm și ce credem, între prejudecăți și toleranță. Și cum Neptun va fi conjunct cu descendentul lunii pline, vă recomand să folosiți această perioadă pentru a accepta că există diversitate pe această planetă”, a mai spus Daniela Simulescu.

Marele Malefic retrogradează, iar Mercur retrograd vine după o săptămână sub semnul lui Neptun

„Ne apropiem de retrogradarea lui Mercur și va fi o retrogradare foarte interesantă. Săptămâna acesta mie nu-mi place, dar deloc! Este o săptămână sub semnul lui Neptun, iar când intervine Neptun nu avem control asupra a nimic. Suntem așa, în aer, în ceață, pe un norișor, nu ne dăm seama unde suntem, ce se întâmplă, nu vedem bine. Când intervine planeta aceasta, strică foarte mult. Cu Neptun, rămânem în capul nostru și trăim mai mult în filmele noastre decât în realitate. Evităm să confruntăm oameni și situații, de frică. Astfel, ținem în noi, rămânem înăuntrul nostru, ne facem filme și ne creăm tot felul de scenarii - ăsta e Neptun. Și când intervine Neptun, ne supărăm pe oameni, pe situații, neștiind adevărul și judecându-i pentru ce se întâmplă în capul nostru” a spus astrologul DCNews.

În plus, „Saturn începe să retrogradeze. I se zice Marele Malefic, e acea planetă care te blochează, te restricționează, te limitează sau îți arată realitatea crudă, dură, care chiar doare. Din decembrie, când a intrat în Vărsător, ce ați evitat, ce n-ați vrut să confruntați, ce vi s-a părut vouă că mai merge și așa... ei bine, Saturn se întoarce și vă arată că nu mai merge și așa. Credeți-mă, viața e foarte nasoală în momentul în care fugim de Saturn, nu ne asumăm și vrem să trăim în poveștile din capul nostru”, a explicat Daniela Simulescu. 

Partea bună e că „ce se construiește pe Saturn retrograd acolo rămâne”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel