Prim-procurorul de pe lângă Judecătoria Panciu este acuzat de şantaj

judecatoria_panciu
judecatoria_panciu

Sorin Sava, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, a fost chemat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) –Serviciul Teritorial Galaţi pentru a da declaraţii într-un dosar în care este acuzat de şantaj, informează Monitorul de Vrancea.

Autor: Adi Stroescu

judecatoria_panciuProcurorul susţine că acuzaţiile nu sunt întemeiate, reclamaţia la adresa sa fiind făcută de un păncean, de la care a cumpărat, acum câţiva ani, un imobil magazie şi un teren.

„Într-adevăr, am fost la DNA să dau declaraţii. Mă judec în civil cu un cetăţean din Panciu şi acesta m-a reclamat că eu l-am şantajat să îi facă act de vânzare cumpărare pentru un imobil, unei alte persoane“, a spus procurorul Sava. Acesta a adăugat că în 2004 a cumpărat de la cel care l-a reclamat la DNA, un teren pe care se afla o magazie. Au fost împreună la notar, unde au încheiat un precontract, ocazie cu care procurorul i-a plătit jumătate din preţul imobilului, respectiv 25 de mii de lei.

Pentru restul banilor, Sava susţine că a întocmit cu fostul proprietar al terenului o chitanţă. „El nu mai recunoaşte că i-am dat acei bani, chiar dacă există acea chitanţă. A rămas probabil cu nemulţumiri, o fi vrut după aceea bani mai mulţi, nu ştiu care sunt nemulţumirile sale“, ne-a mai spus procurorul. Dosarul din civil în care cei doi se judecă, a fost iniţial pe rolul Judecătoriei Panciu, dar ulterior a fost declinat la Judecătoria Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel