Premieră: Cristi Tabără cântă la ultima ediție Zona Euro

cristi_tabara
cristi_tabara

Ultimul moment al emisiunii Zona Euro de la TVR 1 din acest sezon va fi unul special. Cristian Tabără va interpreta, pentru prima dată într-o emisiune TV, o melodie a lui Eric Clapton, în timp ce o profesoară de matematică sare cu parașuta de la peste 3.000 de metri, iar un tânâr regizor reacționează uimitor când află mai multe despre tatăl său.

Cristian Tabără va interpreta, joi 7 iunie, de la ora 22.10, la emisiunea Zona Zero, pe care o prezintă împreună cu Irina Păcurariu, o melodie a lui Eric Clapton - "Wonderful Tonight"-, acompaniat de A. G. Weinberger şi trupa lui. Spectacolul este garantat, mai ales că este pentru prima dată când moderatorul Cristian Tabără cântă într-o emisiune TV.

Tot în ultima ediție a emisiunii de la TVR 1 din acest sezon, Marilena Ciontescu, o profesoară de matematică la un liceu din Craiova, își realizează un vis de peste 20 de ani, un salt cu paraşuta, cu ajutorul Aeroclubului României.

Un moment inedit este și reacția Robertei Şerban, un tânăr regizor, la aflarea a mai multor amănunte despre tatăl său pe care nu l-a cunoscut niciodată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel