Prefectul de Cluj: Ultimele evenimente îşi vor lăsa amprenta asupra credibilităţii oraşului

florin-stamatian
florin-stamatian

Prefectul de Cluj, Florin Stamatian, spune că ultimele evenimente din Cluj-Napoca, legate de arestarea preventivă a primarului Sorin Apostu, "îşi vor lăsa amprenta asupra credibilităţii oraşului", şi că va fi nevoie de o perioadă de timp pentru ca "rănile să se vindece".

florin-stamatianPrefectul de Cluj a declarat vineri că în Primăria Cluj-Napoca se lucrează "într-un regim de normalitate", însă "pluteşte un sentiment de nelinişte şi de nemulţumire", informează Mediafax.

"Se poate constata că activităţile din Primăria Cluj-Napoca se desfăşoară la nivelul care trebuie să existe. Se lucrează într-un regim de normalitate, să-i spun aşa, dar e cvasi-normalitate, pentru că pluteşte un sentiment de nelinişte, de nemulţumire şi tristeţe, pentru că toate aceste evenimente îşi vor lăsa amprenta asupra activităţii oraşului, a credibilităţii oraşului, asupra activităţilor economice, politice şi sociale. Vom avea nevoie de o perioadă de timp în care aceste răni să se vindece. Cei doi viceprimari ai municipiului şi-au reluat activitatea, iar la nivelul CJ Cluj nu a fost nicio pauză în activitate", a declarat prefectul de Cluj, Florin Stamatian.

Stamatian a dat asigurări că, în pofida celor două evenimente - arestarea vicepreşedintelui CJ Cluj Radu Bica şi a primarului municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu -, "Clujul merge înainte şi nu se va schimba nimic din punctul de vedere al activităţii administrative".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel