Predoiu, replică la acuzațiile lui Nicușor Dan: Este dezinformat

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, neagă faptul că firma de avocatură a socrului său ar avea contracte cu statul, aşa cum a susţinut contracandidatul său din partea USB, Nicuşor Dan.

'Este o minciună. Este dezinformat dl Nicuşor Dan, eu nu am lucrat ca avocat pentru Primăria Capitalei, mai multe nu am ce să spun. Îl trimit să cerceteze toate registrele de avocatură din lume ca să vadă unde sunt eu avocat. Eu am un contract de colaborare cu un cabinet de avocatură care nu are legătură cu niciun membru al familiei mele. În 2012 eu am practicat individual', a afirmat marţi Predoiu într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Ulterior conferinței, Cătălin Predoiu, într-o postare pe Facebook, susține că este victima unui "atac concertat Victor Ponta – Nicuşor Dan". 

Citește și: Candidat la Primăria Capitalei: Am furat doar un...

"Azi am înregistrat două atacuri: Victor Ponta mă atacă cu aşa zisele dezvăluiri despre formarea Guvernului Ponta şi cum că am fost "securist", plus abjecţiile marca "PSD – Firea 2014 – Ponta dintotdeauna", iar Nicuşor Dan cu pretinse contracte pe care le-aş avea cu primăria, altă minciună. Obiectivul atacului concertat Victor Ponta – Nicuşor Dan: acoperirea scandalului PANAMA PAPERS care îl compromite pe candidatul neprihănit Nicuşor Dan, scandal care îl loveşte pe campionul anti-sistem direct în sistemul de valori pe care îl reclamă. De ce nu atacă Nicuşor Dan PSD? De ce nu atacă Nicuşor Dan problema finanţării campaniilor PSD? Au sponsori comuni? A fost sprijinit de Ponta? Există vreun sponsor al lui Nicuşor Dan care să fi fost partener de afaceri cu Sebastian Ghiţă şi prieten cu Victor Ponta? Este mai mult de atât aici? Miezul alegerilor este dat de răspunsul la următoarele două întrebări: ce candidat este liber de sponsorii săi? ce candidat are priceperea să conducă o administraţie compusă din 20.000 de oameni şi un oraş de aproape 2 milioane de locuitori?".

Nicuşor Dan a susţinut marţi că, potrivit unui raport al Curţii de Conturi, firma de avocatură a socrului lui Cătălin Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria Capitalei semnate în mandatul lui Sorin Oprescu, contracte care 'acţionează tocmai împotriva interesului municipiului Bucureşti'. 'Domnul Predoiu mă acuza pe mine de colaborare cu PSD, când aceeaşi firmă de avocatură a avut contracte cu statul în vreme ce şeful Guvernului era Victor Ponta. Cătălin Predoiu nu are ce să caute la Primăria Capitalei. El face rău PNL şi, cât timp rămâne în cursa electorală, dă o şansă în plus PSD să câştige Primăria Bucureşti. Singurul candidat care nu a făcut şi nu va face niciodată vreo înţelegere cu PSD sunt eu', a precizat candidatul USB la Primăria Capitalei, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel