Prahova: Bărbat suspectat de violarea unei fetiţe de zece ani din Ploieşti aflat în custodia Poliţiei

catuse
catuse

Un bărbat suspectat că, la începutul lunii iunie, a violat o fetiţă de zece ani din municipiul Ploieşti a fost identificat, sâmbătă, el aflându-se în custodia Poliţiei.

Potrivit şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, Bogdan Despescu, un bărbat suspectat de viol asupra unei fetiţe de zece ani şi care corespunde portretului robot întocmit de anchetatori în urma comiterii faptei se află în custodia Poliţiei.

"La acest moment se desfăşoară activităţi pentru asigurarea probaţiunii. Pentru identificarea suspectului s-au folosit date obţinute pe mai multe canale, care au condus la prinderea acestuia", a declarat, pentru AGERPRES, Bogdan Despescu.

De asemenea, şeful IJP Prahova a precizat că suspectul este ploieştean.

O fetiţă de zece ani din Ploieşti a fost violată, la începutul lunii iunie, în apartamentul părinţilor săi, agresorul urmărind-o de la şcoală şi intrând peste ea în casă.

Conform anchetatorilor, un bărbat cu semnalmente asemănătoare celor ale violatorului a mai avut două tentative eşuate de viol asupra unor minore în acelaşi cartier al municipiului Ploieşti.

Anchetatorii au întocmit trei portrete robot ale violatorului, ultimul dintre cele trei fiind realizat pe baza mărturiei fetiţei agresate.

De asemenea, la începutul acestei săptămâni, Despescu a anunţat că IJP, împreună cu Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor - Biroul Teritorial Prahova, Asociaţia Poliţia Prahoveană, dar şi cu vicepreşedintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaţilor, Marian Săniuţă, prefectul Adrian Dobre şi primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, oferă o recompensă de 3.000 de euro persoanei care poate oferi indicii care să conducă la identificarea agresorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel