Prahova: 185 de candidaţi nu s-au prezentat la titularizare, alţi 124 au plecat din examen

profesori-titularizare
profesori-titularizare

Un număr de 185 de candidaţi care s-au înscris la concursul pe titularizare în judeţul Prahova nu s-au prezentat, miercuri, la examen, în timp ce 124 de candidaţi care au mers la concurs au ieşit din sală după o oră fiindcă nu au ştiut să rezolve subiectele.

Un număr de 1.168 de candidaţi s-au înscris în acest an la examenul de titularizare în judeţul Prahova, însă doar 983 s-au prezentat, miercuri, la examen, potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, Gheorghe Borovină.

Dintre candidaţii care s-au prezentat la examen, 124 au ieşit din sală după o oră, pentru că nu au ştiut să rezolve subiectele primite.

Gheorghe Borovină a explicat că dacă nu cunosc rezolvarea subiectelor de la titularizare candidaţii pot ieşi din sală fără ca lucrarea lor să fie luată în considerare, în sensul că aceasta nu va fi corectatăş i notată. Şeful ISJ Prahova a spus că, în cazul celor care se prezintă la examenul de titularizare, care ies din examen după o oră şi care anul şcolar trecut au ocupat post de profesor suplinitor, se va lua în considerare şi pentru acest an nota obţinută la examenul de anul trecut.

În judeţul Prahova au fost scoase la concurs pentru titularizare 168 de posturi de profesor. Examenul de titularizare a fost susţinut în patru centre, iar candidaţii au fost supravegheaţi de 66 de camere de luat vederi.

Gheorghe Borovină a precizat că nu s-au înregistrat cazuri de candidaţi care să fi încercat să copieze la acest examen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel