"Poza asta o pui doar când mor eu", mesajul unuia dintre tinerii uciși la Craiova

dorinta
dorinta

O mașină care gonea ca la curse, duminică dimineață, prin centrul Craiovei, a curmat pe o trecere de pietoni viața a doi tineri, cu vârstele de 20 şi 21 de ani.

Andrei Dragomir şi Cosmin Băbălău împărtășeau o pasiune comună, muzica. Andrei era dansator în trupa Frakes şi rapper într-o altă formaţie, intitulată AcelaSHH. Tânărul tocmai lansase videoclipul piesei "Adio" şi se pregătea să lanseze un album hip-hop împreună cu Cosmin, cealaltă victimă.

Imediat, după vestea cumplită cu moartea tragică a celor doi tineri, pe paginile prietenilor de Facebook au curs sute de mesaje din partea celor care îi cunoșteau sau care au fost șocați de ceea  ce li s-a întâmplat.

Tot pe Facebook, Cristian Bogdan, vărul lui Andrei Dragomir a publicat o fotografie emoționantă cu mărturisirea pe care "Sadic S South", cum își Cosmin Băbălău, unul dintre tinerii uciși pe trecerea de pietoni, ar fi făcut-o cu puțin timp în urmă.

"Poza cu tatuaju asta o pui doar cand mor eu", i-ar fi marturisit "Sadic S South" lui Cristian Bogdan, scrie stirileprotv.ro.

Bolidul de lux, care i-a accidentat mortal pe cei doi tineri și a accidentat grav pe un al treilea pe trecerea de pietoni în centrul Craiovei, aparține unuia omului de afaceri Iulian Siclitaru și a fost abandonat într-o parcare din zonă. La volan se afla unul dintre nepoții omului de afaceri. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, duminică seară.

În momentul în care a fost prins de oamenii legii, tânărul nu a negat, dar nici nu a confirmat prezenţa sa la volanul autoturismului Mercedes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel